Hopp til hovedinnholdet

Har mistet all motivasjon til alt. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hater livet mitt og hvordan alt har blitt. Jeg har mistet alt jeg noen gang har brydd meg om. Broren min døde, dyra mine har jeg ikke lenger, foreldrene mine skilles, vokst opp med misbruk og alkohol hjemme, huset selges igjen (flytta 10 ganger), jeg slutta på skolen, jeg slutta på trening, jeg trives ikke blandt mine venner lenger (de roter seg oppi ting og folk og gjør ting som jeg ikke vil), mistet kontakt med nesten hele slekta, har dårlig forhold til mat, får ikke sove og er veldig deppa for tida og griner hele tiden. Jeg klarer ikke mer! Hvordan skal jeg komme meg egt? Har mistet all motivasjon til alt. Jeg er helt ødelagt, jeg er helt alene, har ingen, hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 12.05.2019 09:25:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle