Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Flyskrekk

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. . Jeg skal reise til Tyrkia snart. Problemet er at jeg har veldig flyangst. Det har jeg hatt siden jeg var 16, uten at jeg har opplevd noe ubehagelig på fly. Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror det har med at jeg har Akrofobi (fobi for høyde). Vanligvis er jeg bare 1-2 timer i fly, men til Tyrkia tar det 4 timer. Derfor er jeg nervøs for hvordan det vil gå på denne flyturen siden jeg aldri har sittet 4 timer i fly med så mye flyskrekk. Når jeg får angsten, blir jeg kvalt (angsten tar kveler meg) slik at jeg nesten ikke får puste og da må jeg stritte imot angsten ved å skjelve og/eller holde fast i Mamma eller Pappa for å få åpnet luftveiene litt. Dette skjer bare på fly og hvis jeg er høyt oppe. 1-2 timer har gått bra med en så hard kamp, men nå skal jeg jo sitte i fly i 4 timer og jeg er derfor nervøs for hvordan det vil gå denne gangen. Hva skal jeg gjøre? Det som jeg er redd for er at angsten skal kvele meg til døde (bokstavelig talt) eller til jeg besvimer. Hilsen gutt 20 år

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer