Hopp til hovedinnholdet

Sliter med selvmordstanker og tror hun er deprimert.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har hatt selvmordstanker en stund, og tror i e deprimert. Skolen e vanskelig, vennan mine e i lei av, og bor bare med pappa, og han bryr se jo ikke. Familiemedlem døde akkurat, og fikk m t å tenke. Koffor ska i orke å leve når d e ingen som bryr se? I har ikke råa t psykolog. Har ikke lyst å snakke med venna, pappa eller familien. I veit ikke ka i ska gjør. I slit, og ingen å dnakke med. Ka e uansett vitsen med livet mår man ikke trives? Gidd jo ikke leve når d e et slit. Orke ikke høre «du må være sterk» for d e ikke så lett uansett. Typen min slo opp m me, og no ignorere han me som fader. Vennan mine e frekk, selvom dem ikjr meine d. Mamma flytta, og har ikke kontakt m me meir. Brødran mine bryr se ikke om me at all. Pappa bare e der. Vurdere å bare gi slipp på alt, for ka e vitsen uansett

SVAR

Besvart 14.05.2019 13:51:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Film om hva du kan gjøre ved depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle