Hopp til hovedinnholdet

Sliter psykisk. Ønsker hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har i det siste halvåret hatt store problemer psykisk. Jeg har snakket med både lege og psykiater, men ingenting fungerer. Dette begynner å gå hardt utover meg, jeg klarer ikke å sove, jeg spiser ikke og jeg kommer meg så vidt ut av døra om jeg ikke skal på jobb eller noe spesielt. Alt dette har vært ekstremt ille den siste måneden, og nå klarer jeg ikke å tenke annet enn at livet suger og at jeg ikke kommer meg noe lengre frem i værden. Har ingen gleder i livet for tiden og har ikke så mye mer å gå på snart. Jeg har gode venner og familie som er der for meg, men dette hjelper fortsatt ikke. Trenger sårt råd eller hjelp om hva jeg skal gjøre, for jeg orker ikke gå rundt å ha det sånn her.

SVAR

Besvart 28.05.2019 09:57:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle