Hopp til hovedinnholdet

Sjenert og er ikke meg selv rundt andre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter veldig med det at jeg er sjenert og klarer ikke være meg selv rundt andre. Jeg vet ikke hvorfor, jeg har aldri vært som dette før. Siden jeg begynte på ungdomsskolen har jeg vært ukonsentrert og jeg klarer ikke slappe av mer. Jeg tenker alt for mye før jeg sier noe og dette er veldig plagsomt for meg. Jeg har ganske bra soverutiner men jeg klarer fortsatt ikke å konsentrere meg. Det er også det med at jeg ikke klarer å forme syn inn i hodet mitt. Jeg prøver å tenke på noe så hardt jeg kan, men det eneste jeg ser er mørket. Når noen sier til meg «Se for deg...» så forstår jeg ikke hva de mener, jeg klarer bare ikke formere syner i hodet mitt.

SVAR

Besvart 30.05.2019 08:54:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle