Hopp til hovedinnholdet

Sliter med depresjon. Går til BUP.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre fordi jeg sliter veldig akkuratt nå, og det er faktisk ingenting som jeg har prøvd som hjelper. Jeg har gått på BUP nå, går fortsatt 1 gang per uke, i flere måneder men jeg føler ikke at det hjelper med depresjon og situasjonen min. Jeg er veldig sikker på at det ikke kommer til å hjelpe heller, for det de forsøker å hjelpe med er at jeg skal tenke ''positivt'' og snu tanker, men det funker ikke. Det bare gjør ikke. Jeg føler at jeg har kasta bort alle tenåringsårene på å være i rommet mitt. Det er ikke det jeg ønska meg, men depresjonen og også mine egne valg ødelagte livet mitt. Jeg har ingen drømmer, klarer ikke følge glede har ikke gjort det på mange år, jeg har ingen venner, jeg føler at jeg ikke har kjemi med noen, skolen har gått rett til dass, jeg er stygg og jeg tenker på selvmord hver eneste dag. Pga depresjon, har jeg blitt død på innsiden og jeg har blitt dum pga depresjon også.Jeg husker nesten ingenting, jeg vet ikke hva jeg skal gjør

SVAR

Besvart 31.05.2019 09:43:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle