Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bare gjøre det meste ut av livet mitt før det engang tar slutt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter veldig med sosial angst, så det å sperre meg vekk fra folk er lett for meg, men det betyr jo ikke at det er gøy. I stad «kranglet» jeg og pappa litt. Han mente at det var jo en selvfølge at jeg synes det er kjedelig, jeg som tydligvis aldri vil noe. Han sa også at han er glad han ikke vokste opp på min tid. Da han dro, så tenkte jeg; hva i alle dager er det jeg gjør med livet mitt? Og det er spørsmålet mitt. Jeg vet ikke hva jeg gjør med livet mitt i det hele tatt. Jeg vil ha minner, men jeg vil ikke finne på noe med venner eller noe. Alt er veldig komplisert men poenget mitt er at jeg vil få mest ut av livet mitt , men det kan jeg jo ikke når jeg ikke vet meningen bak dette? Hvorfor skal jeg gjøre det? Jeg vil bare gjøre det meste ut av livet mitt før det engang tar slutt..

SVAR

Besvart 06.06.2019 13:00:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle