Hopp til hovedinnholdet

Vil ha hjelp, selvskader og ingen ser. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg ville bare spørre om hva jeg skal gjøre. Jeg har lenge slitt med selvskading/selvmordstanker pga jeg ser ingen mening med livet og det har jeg egentlig aldri gjort helt siden jeg var liten, i det siste har jeg ikke hatt noe serlig lyst til og være med vennene mine og er for det meste på rommet mitt med kjæresten min. Jeg liker ikke folk rundt meg lenger og heller ikke folk sjenerelt. Jeg ble veldig lei meg for noen dager siden og jeg prøvde og få tak i hjelp ved at jeg kutta megselv (mye) på skolen og malte/tegna med blodet mitt på veggene smilefjes også stakk jeg hjem uten og si noe til noen... er redd for og gå på skolen igjen pga jeg vet ikke om noen merka det engang pga ingen har sakt noe?¿ikke engang foreldrene mine viste jeg hadde dratt fra skolen 4 timer før vi var ferdig...jeg vil bare ha hjelp, men foreldrene mine har aldri brydd seg noe serlig om meg eller søstra mi. Så om jeg hadde sakt noe hadde de kalt meg for svak og ikke brydd seg noe serlig. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 11.06.2019 10:32:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
account_circle