Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater livet! Jeg orker ikke livet!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hater livet! Jeg orker ikke livet! Hvorfor må livet være så VANSKELIG! Alt jeg vil er bare DØ DØ DØ! Du lurer sikkert på hva som er galt. Vel, jeg har gått gjennom veldig mye, veldig MYE! og jeg bare takler det ikke lenger. Skolemiljø, linje, fake venner, absolutt ALT! Jeg vet du tenker sikkert så ille er det ikke, men for meg er det det. Vær gang jeg kommer til skolen så baksnakker folk meg, skriver hatkommentarer, sender stygge lapper i klasserommet. :(((((((((((. Jeg orker ikke mer. Jeg vil bare dø. Jeg vil bare DØØ! Jeg kan ikke ta en kniv og drepe meg hjemme, ellers kommer noen til å se meg. Jeg tenker sikkert å ta selvmord et annet sted. Høyt oppå fjellet et sted.

SVAR

Besvart 10.06.2019 11:47:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Film om hva du kan gjøre ved depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Få slutt på mobbingen!

Det er ikke din skyld eller deg det er noe galt med - ingen har rett til å plage andre! Her er noen tips til hvordan du kan få slutt på mobbingen.

 

Les mer
account_circle