Hopp til hovedinnholdet

Usikker på meg selv

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har vært mye usikker på meg selv etter kommentarer jeg har fått i barndommen. En jente kalte meg merkelig og en lærer sa høyt foran alle på trinnet (med foreldre) på skoleavslutningen at jeh var stillferdig. Lærerne skulle si 5 ting om hver og så brukte hun det ordet. Det er 5 år siden men jeh syns fortsatt det er ubehagelig og unødvendig å si slike ting. Får så vondt av det. Bør jeg ta det opp med læreren?

Besvart 19.06.2019 22:20
 

Svar
Hei

Beklager sent svar! 

Det er leit å høre at folk sier slikt og at du får vondt av dette! Det er aldri vits k å kalle noen dumme ting eller si noe slemt. Men stillferdig, som lærern sa, tror jeg hun mente på en fin måte :-) Om du føler veldig for å ta det opp med henne, så synes jeg du skal gjøre det. Men jeg tror også nøkkelen her ligger i å ikke tenke så mye over hva andre sier. Dessverre så er det sånn at folk sier mye rart, som kan være sårende eller misforstås. Om du føler at det noen har sagt er helt urimelig, så synes jeg du skal si ifra. Gjør det du føler for! 

 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

- Jeg blir urettferdig behandlet av læreren min

Skoletime (colourbox.com)

Læreren min blir alltid sint på meg og gir meg dårligere karakterer enn jeg fortjener. Hva kan jeg gjøre?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser