Hopp til hovedinnholdet

Har jeg vært utro?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I helgen var jeg på hytta med de to bestevennene mine. vi møtte en gutt der som var exen til den ene veninna mi. Vi var mye hos han og han klina med veninna mi, etter det ville han ha med oss også, så det endte opp med at vi alle fire ble liggende og bare kose. problemet nå er at, Jeg har kjæreste. Har jeg vært utro siden jeg har ligget og kost med en annen gutt? Og, når jeg koste med denne gutten hadde jeg ikke dårlig samvittighet, ikke når vi dro heller. så spørsmålene mine er da: Har jeg vært utro? Hva vill det si at jeg ikke har dårlig samvitighet etter å ha gjort dette? bestevennene mine kommer ikke til å si til han noe av hva som skjedde så det er ingen måte han finner ut av dette på med mindre jeg sier det. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 11.06.2019 22:43:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dårlig samvittighet

Har du gjort noe du angrer på? Skyldfølelse er vond å bære på. Men samvittigheten vår kan også være til god hjelp.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Har du vært utro?

Dersom du har vært utro mot kjæresten din kan du kjenne på en stor skyldfølelse og skam. Skal du fortelle det til partneren din? Er det mulig å redde forholdet? Og kan du tilgi deg selv?

 

Les mer
account_circle