Hopp til hovedinnholdet

Hei, så jeg lurer på hvordan man vet man har sosial angst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, så jeg lurer på hvordan man vet man har sosial angst. Jeg sliter utrolig mye med visse ting, som jeg tror kunne vært sosial angst, samtidig så er d ting jeg har lest om sosial angst som jeg ikke føler. Jeg hater mer enn alt å ha presentasjoner foran en folke mengde, og generelt hater jeg alltid at all oppmerksomhet er på meg, jeg blir bare veldig ukomfortabel, og skjelver og blir så nervøs. (Selvom jeg kjenner klassen min veldig veldig godt). Jeg har eks. hatt en episode der jeg spilte minigolf, der det var utrolig mange, jeg følte meg så kvalm av tanken på at d var så mange der. Også da jeg skulle skyte kom d flere også stelte de seg og så på, og jeg følte litt panikk og jeg fikk litt pusteproblemer. Jeg hater å gå rundt på sentre og i gata der d r flere folk, synes d r kjempe ubehagelig. Også blir jeg skikkelig ukomfortabel om jeg ser at d r folk som ser på meg. (Sliter også veldig m selvbilde og selvtillit osv). Samtidig så liker jeg å være m ut m venner og bli kjent m folk

SVAR

Besvart 14.06.2019 14:14:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Redd for å dumme deg ut?

Har du lyst til å prøve noe nytt, men stoppes av redselen for å kunne mislykkes? Les hva du kan gjøre for å våge allikevel og bygg opp selvtilliten din skritt for skritt.

 

Les mer
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
account_circle