Hopp til hovedinnholdet

Gråter og er trist hver dag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg gråter hver dag. Før var eg glad og livlig og fant på masse sprell. no har eg bare blitt mer og mer stille og lei meg. Eg har blitt slapp og orker nesten ingenting. Skjuler følelsene mine, eg har begynt å bare lukke meg in til meg sjølve. Bare å åpne munnen min å prate m andre gjør meg sliten. Eg tør ikke å snakke m noen om d, synes d E vanskelig for eg vet ikke hva eg skal si. For eg vet faktisk ikke hvorfor eg gråter å er trist og slapp og lei meg. Er eg deprimert? Hvorfor er eg sånn? PS: eg tenker ikke på noe selvskading eller selvmord eller negative ting om meg selv osv....

SVAR

Besvart 16.06.2019 11:14:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle