Hopp til hovedinnholdet

Føler som om alt raser sammen, og vet ikke hvem jeg kan snakke med.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Det føles som om alt raser sammen, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har ofte perioder hvor jeg føler meg neffor, frykter at jeg har arvet psykiske lidelser ettersom det er ganske normalt på farssiden. Jeg pleier ofte å føle meg verst om vinteren, så jeg forventet ikke å få en slik periode nå i starten av sommerferien. Den siste uka har vært skikkelig stressende. Jeg avviste en venn som jeg er veldig glad i, og fant ut at bestevenninna mi muligens liker "nesten-eksen" min (er fortsatt venn med han og greier ikke helt å komme meg videre selvom jeg avviste han). Jeg begynner å få tilbake problemer som jeg har hatt tidligere med mat og forpliktelsesproblemene mine blir verre og verre. Hva skal jeg gjøre? Jeg vet ikke om jeg burde si at jeg ikke er over han, både pga bestevenninna og pga at han jeg avviste er i samme vennegjeng. Jeg føler meg dårlig generelt også, og har ingen jeg kan snakke med lenger. Det er nesten så jeg ikke orker mer av noe. (Dårlig formulert, beklager)

SVAR

Besvart 19.06.2019 11:12:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle