Hopp til hovedinnholdet

Ei i klassen som jeg føler gjør mange ting mot meg som ikke er helt greit.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 13 med Asperger. Det er ei jente i klassen som jeg føler gjør mange ting mot meg som ikke er helt greit. For eksempel kommer hun bort å stiller seg rett foran meg når jeg står og snakker med venner. Eller så sier hun hei til de, spør om de vil finne på noe snart og gir de en klem. I tillegg følger hun hele klassen på sosiale medier bortsett fra meg, selv om jeg følger henne. Hun gjør mange sånne små ting og jeg vet ikke hvorfor. Hun viser tydelig at hun ikke vil ha noe med meg å gjøre. Kanskje hun føler seg for "kul" til å være med en som har Asperger? Kanskje hun trenger å mislike noen? Jeg vet ikke, men uansett så føler jeg ikke læreren min tar meg seriøst siden det ikke er mobbing. Læreren har fått et inntrykk av at hun bare er en snill, hjelpsom og støttende person som jeg burde bli venn med. Jeg vet ikke hva som kan få læreren til å ta dette litt mer seriøst, jeg synes ikke det er greit å bli behandlet sånn. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 19.06.2019 19:16:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle