Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ikke helt riktig behandla. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en 19 år gammel kjæreste som jeg har vært sammen med i snart 2 år. Vi har hatt mange oppturer og nedturer, men likevel hovedsakelig et bra forhold. Den siste perioden har ting vært vanskelig, og jeg føler meg ikke helt riktig behandla, og kanskje det får meg til å trekke meg litt unna han. Han har flere ganger før, og nå igjen, sagt at han er lei av livet, og vil dø. Jeg har alltid tryglet han om å ikke si sånn, og ikke gjøre sånn. Jeg er veldig redd for at han kommer til å gjøre det, spesielt hvis jeg slår opp med han. Flere av venninnene mine mener han bare sier det for å få meg til å ikke slå opp med han, men jeg er likevel redd. Hva skal jeg gjøre? Har prøvd å snakke med han, men det vil han ikke, så føler ikke jeg kommer noen vei med det. Har også tenkt på å sende melding til moren hans om det, men synes det er veldig vanskelig. Trenger råd!

SVAR

Besvart 22.06.2019 22:53:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle