Hopp til hovedinnholdet

Plagsom øresus.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann!

Siden 8 klasse har jeg hatt det veldig vanskelig, så jeg har stresset veldig mye og vært veldig deprimert. Begynte å kutte meg og ville bare dø. Idag går det bedre med meg, men jeg har det fortsatt som før. Jeg stresser HELE tiden og har utrolig dårlig selvtillitt!

Altså, problemet er at for ca. et år siden fikk jeg øresus. I begynnelsen la jeg nesten ikke merke til det, og trodde det ville gå vekk. men nå har det blitt høyere, og jeg er redd for at det kommer til å bli der resten av livet? Det føles som om jeg alltid har en dott i høyre øret, og bare noen lager en liten lyd får jeg vondt i øret. Det kniper ofte, og noen ganger renner det litt vann ut av det. Dette begynner å bli utrolig plagsomt, og dette har bare fått meg til å stresse enda mer!! merker jeg har blitt veldig sur i det siste osv, føler øresusen ødelegger en del av livet mitt...

Jeg har hørt at stressing og psykisk lidelse i lang tid kan føre til dette? jeg har jo det, så om jeg blir kvitt stressingen, kan det hende jeg blir kvitt øresusen da? jeg hørte også veldig mye på høy musikk før, så det kan være det også. har sluttet med det nå fordi jeg får bare vondt i ørene. håper dere kan hjelpe meg:)

SVAR

Besvart 21.05.2009 22:21:00
account_circle