Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg bli utredet for autisme? Må jeg informere Forsvaret?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har lenge tenkt på om jeg bør gå til noen som kan hjelpe meg å finne ut om jeg har autisme. Jeg kjenner meg igjen i svært mange av kjennetegnene på diagnosen. Er det slik at en psykolog kan stille en diagnose? Er det noen andre fagfolk som kan hjelpe meg? Til høsten skal jeg (forhåpentligvis) begynne i 3. Gardekompani. Dersom jeg går til noen som kan hjelpe meg med å finne ut av kjennetegnene på autisme, vil det få konsekvenser for min mulighet til å begynne i musikktroppen? Er jeg nødt til å sende inn dokumentasjon til Forsvaret om at jeg har mottatt psykologisk helsehjelp? Mvh meg, anonym.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer