Hopp til hovedinnholdet

Pappa irriterer meg, lager lyder

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg klarer ikke å sitte å snakke rundt middagsbordet, det e fordi pappa "gniser" tærene mot hverandre. Eller gnir hendene mot hverandre. Eg bli så ekstremt sur og rykker til. Etterhvert må eg bare gå. D samme skjer hvis vi ser en film på kvelden eller eg spiser med venner. D er alltid noen som lager disse "lydene" som gjør meg så ekstremt forbanna. Alle blir bare sure på meg eller forvirret når jeg spør om de kan la være fordi det er ubehagekig å høre på. Eg skjønne ikke hva dette kan være eller hvordan beg blir kvitt det. Er så helt sykt irriterende å ikke klare å spise meg skikkelog mett rundt middagen fordi jeg blir så sur. Må heller spise litt til når andre har gått...

SVAR

Besvart 25.06.2019 23:35:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle