Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på flere ting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg sendte inn et spørsmål, men ordla meg kanskje litt feil. Jeg er ikke innlagt på bup/bupa, men ønsker det. Jeg sliter med litt forskjellig. Så det jeg lurte på er: 1. Hvem blir innlagt, diagnose situasjon osv? 2. hvem blir langvarig innlagt, hva må til for å bli det? 3. hva skjer om jeg stiller av, men kum svarer på melding? kan jeg bli innlagt da? jeg har fortalt behandleren min på buo at jeg ønsker innlegelse, men får ikke, iallfall ikke enda. Men jeg er dritt lei nå, jeg trenger innlegelse...

SVAR

Besvart 26.06.2019 10:24:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle