Hopp til hovedinnholdet

Æ gjor det slutt med eksen min fordi æ va så sliten.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Æ gjor det slutt med eksen min Fordi æ va så sliten. Da æ sa fra om ting æ ikke likte at han gjor, heva han stemmen og snakka nedlatanes. Han skulle dra om æ tok det opp mer. Han fikk mæ til å føle mæ uønska. Han holdt mæ utfor med å sitte med ryggen til, albuen på bordet og hånda på kinnet. eneste oppmerksomheta æ fikk va når han va full, han røyste sæ opp, åpna buksa og pressa sæ inni munn min. trudde det va en 'kjæreste-ting' Hadde sex med mæ selv om æ sa det va ondt. Bli sur om æ sa stop. Så æ slutta å si stop. æ fikk sår nedentil og endte opp med å blø hver gang han hadde sex med mæ, og det e det ondeste æ har opplevd, men æ va jo bare lat. E det rett eller galt av mæ å føle det æ føle? lage æ bare storm i vannglass?Han ødela selvinnsikta min, evna æ hadde til å kjenne på ka æ føle Ane ikke korsn detta skal gå over, skrik mæ til søvn, æ dytte bort alle menn. E sykt redd, lei av den æ e, klare ikke å beslutte mæ til ka som e feil og riktig.

SVAR

Besvart 25.06.2019 17:48:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle