Hopp til hovedinnholdet

Jeg angrer veldig på at jeg hadde sex i fylla.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en jente på 15 og blir snart 16. jeg har gjort noe på fylla som jeg angrer veldig på... du skjønner jeg var drita også hadde jeg ikke helt kontrollen og endte opp med å miste jomfrudommen min. Min opplevelse var ikke så veldig god, det var som om jeg var med på det, men ikke klar for det i tillegg til at jeg ett ikke hadde så veldig lyst. Siden jeg var full tenkte jeg ikke så veldig mye over det da, men dagene etter på har bare vert ille. jeg får en slags depresjon følelse og er sensitiv til å høre om sex og sanger med litt dirtye ord. og jeg har denne store skyld følelsen over at jeg har gjort noe galt mot meg selv som jeg ikke burde. jeg er også ekstremt redd for rykter og sånne ting siden jeg ikke kjente personen osv. er det noe som kan hjelpe meg på noe vis?

SVAR

Besvart 27.06.2019 14:14:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Angrer du etter sex?

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel kan noen oppleve å angre etter at de har hatt sex med noen. Ungdomsjournalist Julie skriver mer om dette.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
account_circle