Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger vikrlig hjelp med å slutte å kutte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg trenger virkelig hjelp med å slutte å kutte. Jeg vil ikke si noe til noen voksne i det hele tatt, men slutte selv. En i klassen min kutta, og hun angra på at hun sa det til voksne pga de gjorde det bare verre. Når jeg blir så deprimert så jeg ikke får puste, det er bare da jeg kutter meg. Det er så deilig å fokusere på det isteden og da puster jeg igjen. Men jeg vet jo det ikke er bra. Har prøvd klyping men det er ikke det samme. Hva annet kan jeg gjøre? Sitter her med neglsaks og føler jeg må kutte hver dag, så please svar fort Takk på forhånd

SVAR

Besvart 04.07.2019 11:55:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle