Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

så, her er jeg igjen. Pappa og mamma har funnet ut at jeg har tatt alko 1 gang og en røykpakke. Jeg er så flau og de vet ikke hva jeg har gått gjennom de siste årene. så mye har skjedd og jeg har alltid vært lei meg, ingen ting har kunnet fikse tristheten. så jeg begynte med kutting. de har funnet ut av det med røyk og alko, og jeg krangler nok med pappa men nå ble det mere, når jeg kommer til mamma blir det sikkert mye kjefting der også. jeg takler ikke det lenger. det er sommerferie iks? jeg har nå blitt fratatt tlf min 2 ganger og har ikke kunnet dra ut. jeg har kasta bort 75% av sommer på å ikke gjøre noe enn å skuffe foreldrene mine. jeg kan ikke noe for det men de kjefter for mye på meg, jeg har nå lås på rommet mitt og hver gang jeg går ut ser jeg ikke på pappa engang fordi jeg vet alt jeg ser er skuffelse. jeg orker ikke mere, hele dette året har vært dritt. jeg skal til Bulgaria om 1uke og har nye kutt, vet ikke hva jeg skal gjøre med foreldrene mine eller hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 28.07.2019 13:18:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle