Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

account_circle

SPØRSMÅL

så, her er jeg igjen. Pappa og mamma har funnet ut at jeg har tatt alko 1 gang og en røykpakke. Jeg er så flau og de vet ikke hva jeg har gått gjennom de siste årene. så mye har skjedd og jeg har alltid vært lei meg, ingen ting har kunnet fikse tristheten. så jeg begynte med kutting. de har funnet ut av det med røyk og alko, og jeg krangler nok med pappa men nå ble det mere, når jeg kommer til mamma blir det sikkert mye kjefting der også. jeg takler ikke det lenger. det er sommerferie iks? jeg har nå blitt fratatt tlf min 2 ganger og har ikke kunnet dra ut. jeg har kasta bort 75% av sommer på å ikke gjøre noe enn å skuffe foreldrene mine. jeg kan ikke noe for det men de kjefter for mye på meg, jeg har nå lås på rommet mitt og hver gang jeg går ut ser jeg ikke på pappa engang fordi jeg vet alt jeg ser er skuffelse. jeg orker ikke mere, hele dette året har vært dritt. jeg skal til Bulgaria om 1uke og har nye kutt, vet ikke hva jeg skal gjøre med foreldrene mine eller hva jeg skal gjøre

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer