Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det ikke så bra hjemme, jeg har prøvd å ta livet mitt flere ganger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er nesten 3 månder siden jeg fylte 13, jeg har det ikke så bra hjemme. Hadde det heller ikke så bra på barneskolen. Når jeg var liten 5 år så begynte jeg å rømme, løpe vekk å kunne øsnke jeg bare kunne forsvinne langt bort. Det kjedde igjen og igjen pappa fant meg alltid. Vi krangler ofte å jeg har prøvd å ta mitt eget liv mange ganger. Jeg kutter meg, prøver å kvele meg med ledninger å en gagn ble jeg så leimeg at jeg løp så fort å langt vekk jeg kunne. La meg i snøen å lå der i flere timer å jeg tror jeg var så kald at jeg nesten ikke kunne bevege meg. Men en mann og en dame kom bort til meg. Hjalp meg opp, jeg satte meg ned igjen å når det begynte å bli mørkt gikk jeg hjem. Jeg tenker mye på det å dø eller få nye foreldre. Jeg håper på at en dag at jeg kan få ny familie glemme de gamle foreldrene og søsteren min å at noen sletter alle minnene mine om dem. Jeg har tatt selv skader lenge men føler hver gang at i natt skal jeg klare det. Jeg er adoptert å jeg kjønner nå hvorfor

SVAR

Besvart 03.08.2019 17:34:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle