Hopp til hovedinnholdet

Har angst, depresjon og overopptatthet av mat. Vil nesten bare gi opp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Livet mitt er ganske dritt, jeg har hatt sosial angst og slitt med depresjon, etter 4 år så ble ting bedre, men igjen så går det så møkk igjen. Jeg føler ikkeno spesielt lenger, jeg hater meg selv. Jeg er lite sosial siden jeg er ikke så interessant eller har så mye og prate om. Jeg vil helst være alene hele tiden får jeg er sliten og lei. Jeg hater meg selv og er sykelig opptatt av mat kosthold og trening, veit ikke om det er en spiseforstyrrelse eller hva som foregår, men jeg er møkk lei, når skal bare ting gå bra? I det siste har jeg hatt tanker om å dø, jeg vet ikke om jeg faktisk vil dø, det virker som ting er dømt får å gå galt uansett hva jeg gjør, så da er det bedre å bare gi opp

SVAR

Besvart 14.08.2019 18:48:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle