Hopp til hovedinnholdet

Slitt med angst og depresjon lenge. Hva kan hjelpe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung.no Jeg har lenge (4 år ca) slitt med Depresjon pluss Angst i det siste. Jeg har veldig mange sosial vansker i tillegg. Jeg får ikke i meg mat, og er bare sliten. Jeg har mange følelser og tanker som sier at «Nå skal jeg dø.» ++++. Jeg skjønner ikke meningen med livet. Har ingen venner. Er 1 time om dagen på skolen, orker ikke mer enn det. Vanskelig på skolen, blir mobba og utestengt. Vært hos legen og hos Psykolog, men ingenting hjelper. Gikk på noen Deprisjon-tabletter, fikk for mange Bivirkninger så nå prøver jeg og trene. Hva annet hjelper? Jeg får aldri tømt tankene mine, fordi alt holder jeg bare inni meg. Føler jeg ikke kan si det til noen.

SVAR

Besvart 18.08.2019 19:52:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle