Hopp til hovedinnholdet

Finnes det noen medisiner som kan hjelpe meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 19 år som har slitt med tvangstanker, depreson og sosialt angst (Har også ADHD) i 3 år nå. Jeg har begynt å komme over sosialt angst men sliter veldig med depresjon og tvangstanker. Har noen perioder der jeg kutter all kontakt med vennene mine og er for meg selv også plutselig er jeg sosial med de etter 1/2 uker. Sliter også med tvangstanker, klarer ikke å drikke bunnskvett i flasker, støvsuger rommet hver dag og vasker annenhver dag, vasker hendene alt for ofte, må ha alt super ryddig og alt. Jeg lurer på om det finnes noen medisiner som kan hjelpe meg uten at jeg må til lege. Jeg vil ikke si det til noen og tørr heller ikke. Finnes det noe jeg kan bestille på nett? Takk.

SVAR

Besvart 19.08.2019 12:54:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle