Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få kjæresten min til å sette mer pris på ting?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vet ikke om dette er rett kategori,men men. Jeg har en kjæreste, jeg elsker han og vi har det stort sett fint sammen. MEN, han har en del negative sider. først, Han er SYKT utakknemlig, jeg prøver mitt beste for å gjøre han glad, både med ting jeg sier og hvordan jeg behandler han, men jeg jobber også, og elsker å kjøpe ting han ønsker seg, jeg vet penger ikke kjøper glede, men jeg liker å jobbe for å gjøre han glad. har jobbet ihvertfall 100 timer for å kjøpe ting i løpet av tiden vi har vært sammen. Han setter aldri pris på det, og er bare egoistisk og gir lite tilbake (Av seg selv, ikke pengevis) og det klikker for meg snart. Nummer 2, han har en stor tendens til å rakke ned på meg når han er sint, som jeg overhode ikke synes er greit, han sier ting som ''Fyfaen du duger ikke til en dritt'', 'legger konstant vekt på hvor udugelig jeg er osv. Hvordan kan jeg få han til å sette mer pris på ting, og være mer takknemlig? Og hva skal jeg gjøre med måten han snakker til meg på? Takk!

SVAR

Besvart 25.08.2019 09:33:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle