Hopp til hovedinnholdet

Har dere tips til hvordan jeg skal kunne leve med herpes?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg hadde for et par måneder siden oral sex for første gang. Dette var ikke med en fyr jeg kjenner, jeg var veldig full og på et veldig dårlig sted etter et tøft år, og tok derfor en beslutning jeg for alltid vil angre på. Et par dager etter dette fikk jeg problemer med å tisse. Jeg gikk til legen og fikk påvist urinveisinfeksjon, før jeg så gikk til gynekolog hvor de sjekket underlivet og sa jeg hadde herpes. Jeg sliter utrolig med denne diagnosen. Jeg føler meg ekkel, skitten og er så skuffet over meg selv. Jeg føler meg enda dårligere ettersom jeg fikk det av en fyr jeg ikke kjenner, og ikke en kjæreste. Jeg avskyr rett og slett meg selv. Jeg skjønner ikke hvordan jeg noensinne skal kunne finne noen som finner meg attraktiv, og ha sex med noen eller ha et forhold til noen. Har dere noen tips til hvordan jeg skal kunne leve med dette?

SVAR

Besvart 01.09.2019 16:08:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
attach_file

Smittet av kjønnssykdom ved første samleie?

Mange tror at de ikke kan bli smittet av kjønnssykdom om de selv aldri tidligere har hatt sex med noen andre. Men hva om den du har sex med, har hatt sex med noen tidligere og er smittet med noe?

 

Les mer
attach_file

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle