Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min bærer på en vond historie. Hvordan kan jeg hjelpe ham?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en kjæreste på 22 år som jeg trenger litt veiledning i forhold til. Han er seriøst verdens godeste og skjønneste menneske, og han er en fantastisk kjæreste og min beste venn. Greia er at jeg ble for litt siden klar over at han bærer på en vond historie hvor han ble utsatt for overgrep flere ganger som liten gutt. Han fortalte meg dette selv i beruset tilstand rett etter farens død for noen måneder siden. Og jeg har siden forsøkt å ta det opp med han, men da blir han redd og sint og tilbaketrukket. Helt siden faren døde har vi hatt problemer på flere fronter, b.l.a når vi har sex, hvor han nylig ofte ender opp i gråt og sinne. Jeg elsker denne gutten over alt, og jeg vil så gjerne hjelpe han og være hva nå enn han trenger for å slippe den smerten han sitter så fast i nå, jeg bare vet ikke hvordan jeg skal få han til å åpne seg opp for meg...har dere noen råd?

SVAR

Besvart 01.09.2019 23:49:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle