Hopp til hovedinnholdet

Snakket mye med den gutt i klassen, men usikker på om jeg likte han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det var en gutt i klassen som jeg chattet mye med og vi ble etterhvert «gode» venner fordi vi chattet mye sammen.Han viste interesse og det gjorde vel jeg og fordi jeg svarte på alle meldinger, men jeg tenkte veldig vennskapelig.Jeg besøkte han og det føltes plutselig litt mer anspent enn det som føltes da vi chattet.Jeg likte atmosfæren i chatten mye bedre, men klarte ikke alltid å få tvunget det frem i virkeligheten.Jeg var også konfliktsky.Men jeg likte oppmerksomheten jeg fikk av han; så jeg følte at jeg likte han/oppmerks, men det falt meg aldri inn å ha noe forhold.Jeg tenkte det var greit ettersom jeg aldri ville ta initiativ til noe flørting,men jeg sa ikke imot da han gjorde det fordi jeg ikke visste hvordan og var flau, og tenkte «vi er venner» og var litt forvirret. Senere forstod jeg at han egt bare var desperat,og jeg følte meg fornærmet.Hadde han ikke flørtet ville situasjonen vært enklere.Gjorde jeg noe feil, jeg flørtet jo ikke aktivt tilbake. Jeg likte han ikke, eller?

SVAR

Besvart 05.09.2019 19:23:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Vennen min er forelsket i meg

En dag, kanskje helt ut av det blå, kan det være at en god venn forteller deg at han/hun/hen er forelsket i deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle