Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil veldig gjerne har hjemmeundervisning. Er det mulig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går på vg1, jeg har det forferdelig på skolen, jeg har allerede byttet vgs en gang nå men det hjalp meg ikke. Jeg sliter med å ikke begynne å gråte midt i timen hele tiden og kjenner jeg holder på å få panikkanfall(har hatt store panikkanfall før). Jeg vil hjem med en gang jeg kommer på skolen og føler meg både fysisk og psykisk uvel hele tiden. Jeg orker ikke mer, men vil jo fortsette skolearbeidet. Jeg vil veldig gjerne har hjemmeundervisning. Er det mulig? Og nå orker jeg ikke sånt svar med at jeg på bare prøve og gå på skolen for det går faktisk ikke. Jeg har gitt opp på det.

SVAR

Besvart 08.09.2019 07:41:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Friår eller slutte på skolen - husk på dette

Dette må du ordne dersom du vil ta et friår fra videregående skole, bytte utdanningsprogram eller slutte underveis i skoleåret.

 

Les mer
attach_file

Når skolen er et ork

Du sliter med å komme deg opp når vekkerklokken ringer. Karakterene synker. Du syns skolen er et ork og blir kvalm ved tanken på å komme deg dit. Fins det noe du kan gjøre for å øke skolemotivasjonen?

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle