Hopp til hovedinnholdet

Føler ikke at folk vil snakke med meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på snart 18 år og jeg går nesten aldri ut i helgene alle andre rundt meg fester og koser seg mye men eg de eg e venner med vil aldri finne på noe og jeg får ikke kontakt med de andre rundt. Dette gjør slik at jeg føler meg jævlig, selvbildet,selvtilliten e på bunn assa eg vet ikke hvor eg skal gjøre av meg. Når jeg snakker med folk så kan eg se at de ikke er intrisert i å snakke mere med meg. De svarer kort spør ikke tilbake og bare virker helt uintrisert og av og til lurer eg på om verden har bestemt seg for å ikke like meg. Assa live suger Jeg er jo snart russ og eg gruer meg så sykt til russetiden siden alle har russebuss eller en gjeng de fester med men eg e redd for at eg skal bare ligge hjemme i russetiden

SVAR

Besvart 14.09.2019 15:31:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle