Hopp til hovedinnholdet

Jeg har skade i øret og har derfor ikke lært å svømme, what to do?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Da jeg var 12 skrev jeg inn et spm her til dere ang svømming og at jeg ikke kunne dykke pga øret mitt. (Hull, kan ikke få vann i) Jeg hadde da angst for svømming og hadde som mål å klare det ut 7.klasse. Dere finner nok spm hvis dere søker på dette, ligger ut. Uansett. Nå er jeg 19. PINLIG som dette er så kan jeg enda ikke svømme, eller rettere sagt - Har ikke prøvd sia jeg var 12. Likevel er jeg mer voksen i tankegangen nå. Har fått beskjed om at øret mitt trolig aldri vil bli bra så kan ikke la det hemme svømminga, de vil heller ikke operere meg i frykt for å gjøre det verre/ingen bedring. Jaja, tenkte jeg. Jeg kan trolig aldri under med hodet under (kaldt) vann. (Legen sa det kunne være farlig?). Jeg har akseptert det nå. MEN. Har lyst å være med venninna mi bassengene i byen vår (Masse forskjellig, "lekeland" for store og små). Greia er at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre av meg. Ingen vet at jeg ikke kan svømme. Tør liksom ikke vise det fram heller? What to do?

SVAR

Besvart 18.09.2019 17:14:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle