Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter veldig og vet ikke hva som kan hjelpe

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg sliter veldig. jeg spiser kun frokost, som er en brødskive, og ingenting annet hele dagen. etter skolen ligger jeg bare i senga, klarer ikke gjøre noe sosialt. jeg har mistet sexlysten, har vondt i hodet/kvalme/trøtt så og si hele tiden. jeg driver med selvskading på 3.året nå, og INGEN vet det. jeg klarer ikke gjøre noe sosialt, med mindre det er fest og alkohol. jeg drikker en del alkohol, fordi da glemmer jeg alt akkurat som med selvskading. jeg klarer ikke snakke med noen om det, så jeg vet ikke hva som kan hjelpe meg. svelger også ned en del ibux i løpet av en dag... har ganske dårlig selvbilde, er litt overvektig. jeg vet ikke hva som kan hjelpe meg når jeg ikke klarer snakke med noen? jeg vil bare dø, og har prøvd å ta livet mitt flere ganger.

SVAR

Besvart 14.09.2019 23:26:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Jeg vil snakke med noen for å dele tankene mine

Noen ganger er det vært fint å kunne snakke med noen andre enn venner. Det finnes voksne som har tid til å lytte.

 

Les mer
account_circle