Hopp til hovedinnholdet

Har ikke venner på videregående skole?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Oki så når jeg begynte på VGs valgte jeg en skole litt unna der eg bodde fordi at jeg hadde ikke så veldig god kontakt med de som jeg gikk på ungdomsskole med så gikk eg på den skolen i 2 år og fikk vennen men de vil aldri finne på noe og de er bare med venner de hadde fra før så vi er egentlig bare skolevenner. Men i vg3 kom jeg ikke inn på den skolen så eg begynte på den skolen nærmt meg men eg gruet meg men eg bestemte meg for at dette skulle gå bra men det gjorde det ikke. Det var ingen som snakket til meg og jeg turde ikke å gå bort til folk siden de satt i gjenger. Og når de snakket til meg så følte eg de ikke var interesser i å snakke med meg sånn egentlig men så fikk eg bytte til den skolen der «vennene» mine går så no går eg på den men eg angrer egt litt fordi de har vært litt sånn frekk i det siste og ja. Så no hater eg livet haha assa eg vet ikke hvorfor det skal være så vanskelig for meg å få noen skikkelige venner som vil være med meg er det noe galt med meg..

SVAR

Besvart 21.09.2019 19:16:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle