Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg nesten aldri glad!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 13 år og jeg føler meg nesten aldri glad. når jeg er på skolen og med venner så smiler jeg og ler men jeg føler meg alltid trist inni meg og jeg blir ofte aldri spurt om jeg vil finne på no med folk så jeg må spørre dem. jeg hater å være alene, jeg tenker over alt som er galt med meg og jeg trenger en distraksjon men jeg greier ikke å fake smile og le lenger. jeg får vondt inni meg og merker at jeg blir lett irritert og sur. jeg lurte på om du har noen tips på hvordan jeg kan bli glad og føle meg bedre.

SVAR

Besvart 18.09.2019 10:28:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre selvfølelse?

Selvfølelse handler om måten vi kjenner oss selv på. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle