Hopp til hovedinnholdet

Jeg svinger i humør, føler meg tom, har mange hemmeligheter. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke hva som skjer med meg. Det ene øyeblikket smiler jeg og er glad, og 2 minutter senere føles livet helt meningsløst. Det føles bare tomt liksom. Jeg har mange hemligheter. Jeg er bi, jeg selvskader, tenker mye på å ta livet mitt, selvskading. Jeg tenker mye på at jeg sikkert er død før 10klasse ballet, så det er enda en ting jeg aldri får oppleve. Livet er bare så tomt. Alle later som om de bryr seg men ingen bryr seg egentlig. Jeg føler meg så stygg og feit og alt er bare feil. Jeg har jobbet sykt hardt for å holde bmi en min under 18 hele livet, men når jeg skulle veie meg hos helsesøster var jeg normal vektig! Hun sa det var bra men jeg følte at alle gangene jeg hadde sultet meg var for ingen grunn nå. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg må jo ta livet mitt. Jeg har tenkt å skrive et "sucide note" hvis jeg tør å drepe meg selv. Jeg ville jo aldri drept noen. Men det er liksom annerledes med meg. Jeg er ikke verdt like mye som de andre. Mamma slår meg og jeg slet

SVAR

Besvart 17.09.2019 17:54:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle