Hopp til hovedinnholdet

Plastisk kirurgi - aldersgrense og pris

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,Jeg er en Jente og jeg er fryktelig lei av å se meg på speilet. jeg går i 8 klasse og jeg bruker ofte kaps eller lue fordi når jeg tar av dem så erter folk meg om at jeg har stor panne OSV og jeg er lei av å bruke kaps og lue så jeg lurer på om hvor gammel man må være får å ta panne operasjon, og hvor masse det koster

SVAR

Besvart 23.09.2019 18:14:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle