Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke konsntrere meg om noe lenge av gangen, jeg trenger hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Klarer ikke å konsentrere meg. Jeg trenger hjelp!! Det er veldig irriterende og jeg får ikke lære. Skal fortelle litt om det. Jeg er i timen og læreren min forteller noe og plutselig så hører jeg ikke han og noen ganger så er det sånn at jeg tenker på noe helt annet/drømmer og da jeg plutselig kommer tilbake så er jeg bare «hva skjedde, hva sa han, hva skal vi gjøre» det er veldig irriterendet. Det er ikke bare på skolen det skjer for eks jeg er hjemme og ser på film plutselig kjeder jeg meg og noen ganger så bare drømmer jeg på noe helt annet og klarer ikke å fokusere på filmen. Filmen er spennende men jeg klarer ikke å fokusere. Er det noe galt med meg.

SVAR

Besvart 20.09.2019 17:24:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
account_circle