Hopp til hovedinnholdet

Har hun ikke taushetsplikt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er jente på 13, og har hatt mye problem med familien min og jeg gikk på bup og der følte jeg meg trygg og kunne få snakket med noen. En dag når jeg og foreldrene mine var på vei ut fra kontoe så såg jeg moren til en i klassen min og hun jobber på bup. Og jeg ble liv redd for at hun skulle si det til sønnen sin at jeg var der så jeg snakket med en dame på bup også sa dama at hun har tauseidsplikkt og at hun ikke kan si det. Også 1 år etter på skjedde det ingen ting men plutselig en dag kom sønnen bort til meg og sa, mamma sa til meg at hun såg deg på bup en dag! Liskom hva faen? Har ikke hun tauseidsplikkt?? Har lyst å anmelde hun. Sønnen var sakt det til alle i klassen og alle erter meg pga jeg går på bup! Og alt er moren til guttens feil. Vil bare få hun sparka

SVAR

Besvart 09.10.2019 11:16:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Taushetsplikt i skolen

Mange lurer på dette med taushetsplikt på skolen. Hva er det egentlig, hvem har taushetsplikt, og hva betyr det i din skolehverdag? Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle