Hopp til hovedinnholdet

Befinner meg i bunnen av en dyp grop...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter, men har ikke lyst til å snakke med noen om det. Føler ikke det hjelper. Svarene jeg får er de samme jeg kommer fram til selv. Og orker ikke sympati. Jeg kommer aldri ut av hodet mitt. Det er bare sånn jeg er. Orker egentlig INGENTING. Orker ikke være sosial, orker ikke grine, orker ikke å ta vare på meg selv. Føler meg dritt. Vinteren er så lang, livet er så langt. Vet ikke hva jeg skal gjøre, hvor jeg vil med dette. Befinner meg i bunnen av en dyp grop. Ok, takk for at du lyttet. (Og det er ikke nødvendig å henvende meg til noen artikler, kommer ikke til å lese dem)

SVAR

Besvart 15.10.2019 15:24:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Film om hva du kan gjøre ved depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle