Hopp til hovedinnholdet

Trivers ikke hjemme og på skolen, få venner. pappa sjekker mobilen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter veldig med å være heime, pappa er aldri hjemme. Når mamma er heime kan det være strevsomt for henne å passe på meg å mine andre 2 søstre. Så hun glemmer litt å spørre hvordan jeg jeg har det, å når jeg får lite tid med henne mister jo jeg selvtilliten te henne å gruer meg te å komme heim. Å når først pappa er heime så mister jeg alltid mobilen får en liten feil jeg gjør for eksempel at jeg blir sur på familien og oppfører meg annerledes på noen dager, da vil de sjekke mobilen min, men æ vil ikkje at de ska sjekke den! Jeg takler ikkje d! Å på skolen dær liker jeg meg ikkje, jeg har nesten ingen æ være med, jeg har også sakt te mamma at jeg ikkje trives dær, men hun sier jo bare du finner deg venner så det går fint, hun hører ikkje etter! Jeg liker ikkje æ være noen av plassene å hvertfall ikkje når jeg ikkje får være på den ene tingen æ trives på! Jeg har ingen æ stoler hundre prosent på heller så jeg holder alt inni meg, det blir jo får mye.

SVAR

Besvart 16.10.2019 11:10:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle