Hopp til hovedinnholdet

Kjenner ingen glede lenger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg kjenner ingen glede lengre. Ikke ordentlig glede. Har hatt det veldig tungt i det siste, og har trodd at det går over med tid siden jeg har tenkt at det bare er kjærlighetssorg siden jeg for sånn to måneder ca mistet en jeg hadde følelser for. Men jeg tror ikke det bare er det. jeg har det vondt hele tiden, og jeg husker ikke hvordan det er å være kjempe glad. Jeg har stengt meg helt ute fra vennene mine og vet ikke hvordan jeg skal komme tilbake til dem. Bestevennen min har reagert på dette og mener jeg bør snakke med helsesøster, men jeg føler selv det blir litt for dramatisk. Kanskje det bare er meg som prøver å finne unnskyldninger fordi jeg ikke tørr, jeg vet ikke. Derfor skriver jeg her, hva bør jeg gjøre? Er det noe annet jeg kan gjøre? Kan dette beskrives som en form for depresjon eller bare en tung periode?

SVAR

Besvart 19.10.2019 09:03:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle