Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp, jeg sliter fysisk og psykisk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg trenger hjelp.Sliter fysisk og psykisk, det har tatt meg lang tid i innrømme men nå er jeg her. Venner av meg har prøvd å få meg til å snakke meg psykiatrisk sykepleier og/eller helsesøster på skolen. Problemet er at jeg sliter med å opne meg. Hver gang jeg har gjort det har helsepersonell, venner og foreldrene kontaktet hjelp. Jeg ser nå at jeg har slitt lenge -vi snakker mange år. Når jeg kommer til lege eller psykolog stenger jeg alt inne. Det er jeg flink på, er flink til å fake meg bra. Jeg klarer ikke åpne meg opp og sliter med p ta kontakt selv. Tips til hvordan jeg kan ga kontakt, starte samtalen og åpne meg? Jeg sier alt er bra så går jeg ut føra og ser aldri tilbake - det er det som har skjedd før. Jeg er redd for å ikke vere «syk» nok. ønsker ikke å vere det, men vet at jeg ikke orker å ha det sån som jeg har det nå. Redd jeg skal gjøre meg bedre enn det jeg er og dermed blir sent hjem igjen. Håper det gir mening Mvh en fortvilet jente som ikke orker tilværelsen

SVAR

Besvart 20.10.2019 10:24:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle