Hopp til hovedinnholdet

Utsatt for overgrep

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har for ikke lenge siden opplevd et overgrep dette har gjort til at jeg senere har fått veldig mye fravær.. det er vanskelig å være i timen, på skolen og i selve denne byen jeg bor i... det meste er udokumentert fravær, jeg vetikke hva jeg skal gjøre, har nesten 10% fravær i endel fag tror jeg! Dette er virkelig siste dråpe og jeg vil virkelig drepe meg selv! Jeg hater fraværsgrensa, politikerene som har ordnet den er noen monstre, alt er ødelagt! Fraværsgrensa som den er idag er ikke grei i det heletatt, jeg vetikke hva faen jeg skal gjøre og jeg ser ikke bort ifra at jeg hopper ut foran noe tog på vei til eller hjem fra skolen... alt er ødelagt

SVAR

Besvart 28.10.2019 15:57:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle