Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fylle ut egenerklæringen til forsvaret?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nettopp fått mail om å sende inn egenerklæring til forsvaret. Jeg begynte å fylle ut skjemaet men sitter fast på helsedelen - jeg har en spiseforstyrrelse og slevskader, og har ofte panikkanfall, men ingen av disse er noe som har blitt 'dignosert', og derfor har jeg ikke noe dokumantasjon på dette. I skjemaet står det at jeg enten må ha dukumentasjon eller at jeg må svare at jeg 'aldri har hatt noen' av disse sykdommene. Jeg vil ikke lyve men ingen av delene er riktige, så jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre. mvh, jente 17

SVAR

Besvart 11.11.2019 14:15:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette krever Forsvaret av deg

Hva kreves for å komme inn i Forsvaret? Les om de medisinske, fysiske og formelle kravene som må innfris for å tjenestengjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle