Hopp til hovedinnholdet

Blir veldig lett sint

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Blir veldig lett sint. Jeg skader lillesøstra mi og kaller hun stygge ting når hun bare tar osten før mæ foreksempel. Æ blir alltid drit sur og slenger dører og kaller de rundt mæ horeunger og drittunger osv. Når jeg var liten så mistenkte de i Barnehagen og de rundt meg at det var noen galt med mæ som foreksempel ADHD. Vi fikk ikke sjekket det opp helt så vi fant aldri ut hva det var. Jeg har alltid avbrutte folk når de snakker og jeg babler veldig mye. Æ e veldig urolig også. Dette har vært et stort problem for meg ganske lenge. I går hadde jeg blitt sur på lillesøster tidligere på dagen og kalt hu stygge ting og når jeg skulle til pappa så hadde mamma tenkt og si det som hadde skjedd til pappa men det ville ikke jeg så jeg sprang etter hun og holdt på og knekke alle fingrene hennes. Det som er litt dumt er at jeg skader folkene rundt meg. Jeg klarer ikke og kontrollere sinne mitt. Fetteren min har sikkelig problemer m sinne. Han knuste bil ruta. Søstra hannes har også sinneprobleme

SVAR

Besvart 10.11.2019 18:48:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Bruker du vold når du blir sint?

Er du ofte aggressiv? Hender det at du slår? Da kan det hende du har et volds- eller aggresjonsproblem. Les om faresignalene og hvordan du kan få hjelp.

 

Les mer
account_circle