Hopp til hovedinnholdet

Har tatt for mye Levaxin. Er dette en overdose?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går på Levaxin for (lavt stoffskifte). Såååå, ja. For litt siden hadde jeg en dårlig periode i livet, var veldig mye deppa, mye angst, mye sliten, mye lei. Ja unameit. Så valgte da å ta en del høyere doser over lenger tid. (Gjerne 4/5/6 stk) mer enn det doseringen min er satt på.. går på 100/150 mikrogram til vanlig. Vil det da si at jeg har tatt en overdose over tid? Er det i det heletatt mulig?

SVAR

Besvart 10.11.2019 23:34:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle